Cinthya Dictator kiáll a cyberbullying ellen. Amióta közszereplő, rengeteg bántalmazás éri nap mint nap, ezért fontos kezdeményezéshez csatlakozott, hogy felhívja a figyelmet arra, mennyire rombolóan hat az önértékelésre a cyberbullying.

 

Az online térben milliószor próbáltak meggyőzni arról, hogy a Földön nincs még egy olyan undorító féreg, mint én... különböző cifra módokon kívánták a halálomat, vagy a meg nem fogantatásomat, esetenként a szüleim vesztét. Mindezek mellett csúnya, buta és semmirekellő is voltam.18 éves korom óta vagyok a nyilvánosság előtt 

- kezdte Cinthya.

Ma már igyekszik helyén kezelni a külsejével kapcsolatos negatív megjegyzéseket, de egy-egy, őt vagy a szüleit érintő támadás továbbra is bántja. Fontosnak tartja, hogy az online bántalmazás veszélyeire felhívja a figyelmet, hiszen nem egy eset végződött már öngyilkossággal.

A cyberbullyngnak nagyon súlyos következményei vannak. És mostanra mindenkit érint, aki fent van az interneten. Egyelőre annyit tudok tenni, hogy beszélek erről én is.

 

 

A művésznő nem először áll ki a szeretet és elfogadás nevében. Nemrég komoly kijelentést tett önmagáról: "Ez a test tökéletes".