Tovább durvul Robert de Niro válása, újabb bírósági ítélet született

házasság válás Robert De Niro Grace Hightower
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori álompár kapcsolata három éve már csak jogi csatározások sorozata.

A világhírű színész, a most 78 éves Robert De Niro még 2018-ban szakított feleségével, a 66 éves színész-énekesnővel, Grace Hightowerrel. Több mint húsz évig voltak együtt, és bár sokáig nagyon idillinek tűnt a kapcsolatuk, a válás nagyon csúnyán alakul és már évek óta húzódik.

Az ok nem mást mint a piszkos anyagiak.

A fellebbviteli bíróság a napokban elutasította Grace keresetét, és megállapították, hogy De Nironak a házasság alatt, azaz 1997 és 2018 között szerzett jövedelme a saját vagyona. Az exfeleség azzal próbált érvelni, hogy 2004-ben kötött házassági szerződésük értelmében igényt tarthat férje vagyonának felére. Ebbe a részbe pedig szerinte beletartozik minden, amit együttélésük idején keresett.

Robert De Niro és Grace Hightower Forrás: AFP/Kazuhiro Nogi

A bíróság azonban úgy ítélte meg, jogos volt az a februári döntés, hogy amit De Niro 2004-2018 között keresett, az az övé. A hölgyet azonban így sem kell félteni attól, hogy nincstelenné válna. A házassági szerződés értelmében el kell adniuk közös házukat (6,2 milliárd forint), emellett 1,8 milliárd forintnak megfelelő dollárt kap, amiből új otthont is vásárolhat magának és két gyermeküknek.

Sőt, De Niro beleegyezett abba is, hogy évente 312 millió forintos tartásdíjat fizet Grace-nek, amíg a nő újra férjhez nem megy, vagy egyikük meg nem hal - számolt be a hírről a Blikk.

Hollywood idős sztárjai, akiktől még mindig megremeg a térdünk

Vannak olyan férfiak, akik a kor és az ősz haj ellenére ugyanolyan ellenállhatatlanok, mint fiatal korukban. Összegyűjtöttünk pár legendás színészt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.