Katzenbach-gyilkosság: Fordulat Curtis testvérének ügyében

gyilkosság halál bűn gyanúsított Katzenbach-gyilkosság Curtis Curtis testvére
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas fordulat történt a Katzenbach-gyilkosság ügyében. Az eset gyanúsítottjai még nem hagyhatják el a börtönt, úgynevezett bűnügyi felügyelet alatt lesznek. 

Ha visszaugrunk az időben, akkor emlékszünk, hogy Sz. Lajost és társait azzal gyanúsították, hogy 2009-ben megölték az MTK egykori labdarúgóját, Katzenbach Imrét, majd elásták annak holttestét. Sokáig keresték a labdarúgót, majd tavaly felröppent a hír, hogy rátaláltak egy baranyajenői birtokon a halott földi maradványaira.

Forrás: police.hu

A Katzenbach-gyilkosság gyanúsítottjai, Sz. Lajos és társai elhagyhajták a börtönt, és innentől kezdve úgynevezett bűnügyi felügyeletben, vagyis házi őrizetben lesznek - írja a Blikk.

A döntés nem végleges, hiszen az ügyészség fellebbezett ellene. A három férfi nem hagyhatta el a büntetés-végrehajtási intézetet, azonban ennek egy előzetes felmérés az oka: alkalmas-e az érintettek otthona arra, hogy a bűnügyi őrizet szabályszerűen be legyen tartva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.