Botrányos mondatok: Meghan Markle apja csúnyán beleszállt Harry hercegbe

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega -
királyi család Megxit Meghan Markle Meghan hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle, sussexi hercegné híresen rossz kapcsolatot ápol édesapjával, Thomas Markle-lel, főleg, amióta a királyi családba beházasodott. A botrányok nem csitulnak, itt is van a következő: az após nekiment a hercegnek. 

Mióta Meghan Markle beházasodott a királyi családba és Harry herceg felesége lett, azóta még jobban eltávolodtak édesapjával, Thomas Markle-lal. A hercegné édesapja legutóbb a GB News tévécsatornának adott interjút, ahol nekitámadt a hercegnek.

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

Az interjú abban a pilanatban vett negatív fordulatot, amikor a műsorvezető arról kérdezte Thomas Markle-t, hogy mit gondol a Megxitről (ezt a nevet ragasztotta a sajtó arra folyamatra, aminek eredményeképpen Harry és Meghan elhagyta a királyi család kötelékeit - a szerk.). A 77 éves férfi így reagált:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.