Éveken át saját perverz fantáziájának játékszereként használta az általa tanított kisfiúkat egy tanár. Az ügyében most született meg az ítélet, és a kiszabható legmagasabb büntetést kapta.

A minnesotai Ankorában élő 48 éves Jefferson Fietek beismerte, hogy szexuálisan zaklatta öt kiskorú tanítványát. Fietek elsősorban színházi foglalkozásokat és művészeti órákat tartott, sokszor vállalva korrepetálást. A gyerekek számára egyfajta apafigura volt, sőt még a szülőkkel is nagyon jó kapcsolatot ápolt.

IllusztrációForrás: Thinkstock

Az egyik áldozata mindössze 11 éves volt, amikor 2006-ban megismerkedett a férfivel. A fiú több éjszakát is a tanárnál töltött, a szülők pedig nyugodt szívvel engedték el hozzá, ugyanis úgy tudták, több másik diák is ott lesz. Az ilyen alkalmakat használta ki a pedagógus. Egy másik fiú arról beszélt, hogy Fietek tőle még azután is kérte a meztelen fotókat, hogy elköltöztek a városból.

A férfi 30 év letöltendő szabadságvesztést kapott, illetve regisztrálták, mint szexuális ragadozót - számolt be róla a Bors.