Jennifer Lawrence, a Ne nézz fel! egyik forgatási jelenetén droghoz nyúlt, hogy szerepét nagyobb átéléssel tudja játszani. A rajongók kiakadtak, a készítők azonban választ adtak. 

A Netflix legújabb produkciójában, a Ne nézz fel! című filmben sztárkavalkád várja a rajongókat. A film december 24-től érhető el olyan filmcsillagokkal, mint Leonardo Dicaprio, Timothée Chalamet, Ariana Grande vagy az Oscar-díjas Jennifer Lawrence

Milliók várják a Netflix karácsonykor érkező filmjét, a készítők pedig egyre több információt osztanak meg a közönséggel. Az elmúlt napokban Adam McKay rendező és Lawrence is nyilatkoztak: elárulták, hogy a színésznő karaktere a film egyik jelenetében betép, és ezt a valóságban is engedélyezték neki. 

"Jen megkérdezte, hogy kell-e majd improvizálnia, mert sokszor csinálunk ilyet, én meg mondtam, hogy nem, nyugodtan beszívhat" - magyarázta Mckay, majd Lawrence hozzátette:

"Mindenki velem szórakozott. Mindenki b*szogatott. Gondolom azért, mert be voltam tépve, és úgy könnyű b*sztatni valakit" - mondta az Oscar-díjas színésznő.