Borzalmas kínok között halt meg népszerű youtuber

youtuber jég tragédia vodka Tor Eckhoff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég halálhírét keltették a világhírű norvég youtubernek, Tor Eckhoffnek. Miután bebizonyította: igenis él, kiment a befagyott Jakobs-gáthoz, hogy újabb videót készítsen, de beszakadt alatta a jég. A férfit mentőhelikopter szállította kórházba, de már nem tudták megmenteni az életét.

A norvég youtuber azzal lett híres, hogy jeges vízbe ugrott, meztelenül úszkált a jégen és vodkázott. Tor Eckhoff egy nap arra ébredt, hogy valaki a halálhírét keltette, ezért készített egy videót, melyben bebizonyította, hogy igenis él, mitöbb, éppen az 57. születésnapját ünnepli.

Tor november 26-án újabb videót akart készíteni. Kiment a kongsbergi Jakobs-gáthoz korcsolyázni, de a jég beszakadt alatta.

A férfi szörnyű kínokat élt át, míg a jeges vízben fuldoklott. Kiáltásait egy arra járó hallotta meg, aki rögtön segítséget hívott. A férfit kimentették a vízből, majd mentőhelikopterrel kórházba szállították, de a következő napon életét vesztette - írja a ladbible.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.