Hónapokig tartották bezárva egy mocskos szobában a hatéves kislányt szülei

Forrás: Shutterstock -
mocsok börtön fogság szülők gyermek bezártság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatéves gyermek hónapokon keresztül be volt zárva egy mocskos, szeméttel teli szobába.

Vádat emeltek a Georgiában élő 29 éves Tiphanie Lanier és a 35 éves Joseph Lipscomb ellen, miután kiderült, hogy hónapokon keresztül nem csak rabszolgaként, de szinte állatként bántak egyik gyermekükkel - írja a Crime Online.

A párnak több gyermeke is van, akikkel mind egy háztartásban éltek, valamiért azonban hatéves kislányukat augusztustól kezdve egy mocskos szobában tartották zárva, ahonnan csak éjjelente engedték ki - mindezt azért, hogy a kicsi ne érintkezhessen a többiekkel. A börtönként szolgáló szobában csak egy tönkrement matrac és némi szemét volt.

A kislány rabságára november elején derült fény, ekkor őrizetbe vették a szülőket. Azt nem tudni, hogy mi vezette nyomra a hatóságokat, mindenesetre a bíróság úgy döntött, az elkövetőkért nem lehet óvadékot letenni, a rácsok mögött kell kivárniuk a tárgyalást.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.