Gáspár Laci miatt abbahagyná az éneklést az X-Faktor felfedezettje

Alee X-Faktor Alee abbahagyná az éneklést Gáspár Laci Gáspár Laci kritikája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor idei évadának legnépszerűbb versenyzője Alee, aki nem csak a műsorban, hanem az interneten is roppant népszerű. A legutóbbi adásban azonban olyan kritikát kapott az egyik mentortól, ami nagyon megviselte.

A fiatal rapper a legutóbbi produkciójában kicsit kimozdult a komfortzónájából és énekelt is. Ez nagyon megütötte Gáspár Laci fülét, aki hangot is adott nemtetszésének. A kritika váratlanul érte Alee-t, aki olyannyira a szívére vette a rossz szavakat, hogy komolyan fontolgatja, abbahagyja az éneklést.

"Nem értem, hogy miért kell énekelni. Az a baj, hogy ő most énekelte a refrént többször. Nem tud énekelni. Amikor rappelsz, akkor nagyon vagány vagy, de amikor énekelni próbálsz, akkor a gyengeségedet mutatod meg. Nagyon jó dalokat írsz, nagyon jó szövegeket írsz, nagyon pörög a nyelved, de nem kell olyan dolgot csinálni, amiben nem vagy erős és nincs is tehetséged"

– mondta Laci múlt héten Alee produkciója után.

Alee-t nagyon rosszul érintette Gáspár Laci kritikája Forrás: RTL Sajtóklub/© Szabó Gábor / Gabriel Szabo/Rtl Sajtóklub

A nehéz körülmények közt élő 16 éves tehetséget megviselték a mentor szavai. Örül annak, hogy bejutott a legjobb négy közé, de mégsem felhőtlen az öröme. Eljutott arra a pontra, hogy nem tudja, jó-e amit csinál, és egyáltalán, hogy jó úton halad-e?

"Ez segített át mindenen, most meg megkapom, hogy hagyjam abba az éneket... A legszomorúbb az, hogy elgondolkoztat, hogy tényleg abba kéne hagyni, de ez nem ilyen egyszerű, ez éltet. Az éneket jobban szeretem, mint a rapet, de most komolyan elgondolkoztam azon, hogy rossz vagyok a színpadon. Nagyon magamra vettem ezt a kritikát, kell egy kis idő, hogy feldolgozzam és elengedjem ez azt egészet"

– mondta a Blikknek Alee.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.