A Hal a tortán legutóbbi hetében Szabó Dóri, Demcsák Zsuzsa, Bárdosi Sándor, Rippel Feri és Molnár Andi látták egymást vemdégül. A jókedv nem minden vacsoránál volt töretlen, pénteken pedig az indulatok is elszabadultak Sanyi fondüje láttán. A vendégek el sem akarták hinni, hogy az a főétel, a legjobban Demcsák Zsuzsa akadt ki. 

Először a ketogén étrendet követő Feri tette fel a kérdést: "Lesz valami normális kaja is? Mármint,hús meg ilyenek?"

Demcsák Zsuzsa pedig nem kendőzte véleményét:  "Azt gondolom, ha ennyi embert vendégül látok, nem magamnak kedveskedem azzal, hogy csak és kizárólag sajtot készítek, még akkor is, ha az gluténmentes. Abból a szempontból, hogy az ember megmutassa, ő mit szeret, jó, de nagyon önző. Ha nem gondolok másra, csak saját magamra, akkor minek hívok vendégeket?" 

 Bárdosi Zsuzsa szájhúzogatására így reagált:  "Mi nem vagyunk indiaiak, egyfélével jóllakunk, aztán megyünk aludni. Mi nem vagyunk gazdag maharadzsák, aztán van egy sajt, csákány. "

 Az indiaiak emlegetése pedig Zsuzsát sértette meg - akinek férje sokfogásos ételt készített a vendégeknek. Nem kertelt, kimondta: Sanyi alpárian viselkedett. 

A vitát itt nézheted meg: 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!