Demcsák Zsuzsa Bárdosi Sándor Hal a tortán Rippel Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hal a tortán legutóbbi hetében Szabó Dóri, Demcsák Zsuzsa, Bárdosi Sándor, Rippel Feri és Molnár Andi látták egymást vemdégül. A jókedv nem minden vacsoránál volt töretlen, pénteken pedig az indulatok is elszabadultak Sanyi fondüje láttán. A vendégek el sem akarták hinni, hogy az a főétel, a legjobban Demcsák Zsuzsa akadt ki. 

Először a ketogén étrendet követő Feri tette fel a kérdést: "Lesz valami normális kaja is? Mármint,hús meg ilyenek?"

Demcsák Zsuzsa pedig nem kendőzte véleményét: "Azt gondolom, ha ennyi embert vendégül látok, nem magamnak kedveskedem azzal, hogy csak és kizárólag sajtot készítek, még akkor is, ha az gluténmentes. Abból a szempontból, hogy az ember megmutassa, ő mit szeret, jó, de nagyon önző. Ha nem gondolok másra, csak saját magamra, akkor minek hívok vendégeket?"

Bárdosi Zsuzsa szájhúzogatására így reagált: "Mi nem vagyunk indiaiak, egyfélével jóllakunk, aztán megyünk aludni. Mi nem vagyunk gazdag maharadzsák, aztán van egy sajt, csákány. "

Az indiaiak emlegetése pedig Zsuzsát sértette meg - akinek férje sokfogásos ételt készített a vendégeknek. Nem kertelt, kimondta: Sanyi alpárian viselkedett.

A vitát itt nézheted meg:

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.