Kemény kritikákat kap Szabó Zsófi: csinos vagy anorexiás? - Forrnak az indulatok a kommentszekcióban

Szabó Zsófi anorexia sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófiról köztudott, hogy a lovaglás és a futás szerelmese. A műsorvezető ezeknek köszönhetően bomba formában van, amit meg is mutatott a követőinek, ám nem mindenkinek tetszett, amit látott. 

Szabó Zsófi korábban is kapott már kritikát, hogy túl vékony és most, a legutóbbi képe alatt sincs ez másként. "Na ez már inkább beteges ,mint csinos!!!!" - írta egy kommentelő. "Sajnos ez màr anorexia inkàbb mint sportos alkat kifejezetten beteges kinézet korosodó arc és csont és bör test ami nem nöies pedig régen sokkal csinosabb volt" - fejtette ki egy másik követő.

Zsófit sokan a védelmükbe vették, és sok bókot is kapott. "Nem értem az embereket..miért kell bántani a másikat? Zsófi napi szinten sportol, tesz az egészségéért. Szerintem inkább példaértékű és motiváló az amit csinál. Zsófi: gyönyörű alakod van, gratulálok, soha ne add fel" - írta egy követője. "Szerintem meg jól néz ki, látszik hogy sportol, edz. Illetve csak az számít hogy ő jól érezze magát a bőrében, semmi más" - fogalmazott egy másikuk.

Zsófi korábban Liluval osztotta meg fogyása történetét: "Én alapvetően mindig sportos voltam, úszás, lovaglás, karate, akrobatikus rock&roll, időközben persze mindig kövér voltam, mert volt ez a pajzsmirigy, meg PCOS, meg IR, amik nehezítették a húszas éveimet. (...) Amikor nem jött össze a kisbaba, akkor derült fény erre, és én azóta vagyok csinosabb, vagy azóta nem vagyok már beskatulyázva ebbe a "husi szexi" jelzőbe. 3,5 éves a kisfiam, és én négy éve fogytam le, a terhesség alatt is 8 kilót híztam. A szoptatás alatt fogytam, majd a karantén alatt híztam meg újra, a pandémia első szakaszában, épp egy éve, akkor 12 kilóval több voltam. Ráálltam a mérlegre, és annyi kiló voltam, mint amennyivel szülni mentem, úgyhogy nekem nem volt más választásom, elkezdtem futni" - nyilatkozta akkor.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.