Felfoghatatlan! Alig hét hetes korától volt súlyos beteg a kislány, akit szülei karácsony előtt vesztettek el

Forrás: Shutterstock -
halál temetés gyász tragédia Angyal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolc hónapos kislányt súlyos betegség támadta meg. Sokáig küzdött az életben maradásért, végül a szervezete feladta a küzdelmet. Hatalmas fájdalom ez megtört szívű szüleinek, akik most karácsonykor szervezik kislányuk temetését. 

Tiffany még 7 hetes sem volt, amikor súlyos betegséget diagnosztizáltak nála: agyhártyagyulladást és fertőzést kapott. Sokáig küzdött az életéért, ám állapota folyamatosan romlott, így az orvosok tanácsára szülei hazavitték a kislányt, hogy végső búcsút vegyenek tőle. Múlt hét szerdán, szerettei körében hunyt el.

A szülők így búcsúztak picur kislányuktól:

"A kislányunknak nem volt más választása. Aludj jól, angyalom, most már megszabadultál a fájdalomtól. Az életed egy csodálatos utazás volt, és örökké a szívünkben fogunk hordozni téged. Annyira áldottak és szerencsések voltunk, hogy nyolc csodálatos hónapot tölthettünk együtt, és értékes emlékeket szerezhettünk. Annyi erőt mutattál nekünk, annyi szeretetet adtál, és hihetetlenül büszkék vagyunk rád. Tudom, hogy mindig lenézel majd ránk" - írták fájdalmas soraikat a szülők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.