maszk helyett piros tanga piros tangával az arcán repült egy férfi maszkviselés maszkviselési szabálysértés videó tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi feleslegesnek tartja a repülőgépeken a maszkviselést, ezért sajátos módon tiltakozott a szerinte értelmetlen szabály ellen. A reptéri személyzet azonban nem találta viccesnek a megoldást.

A floridai Adam Jenne sokkolta a reptéren dolgozókat, amikor maszk helyett egy piros női fehérneművel az arcán várakozott a beszállásra. A légiutaskísérők azonban egyáltalán nem találták viccesnek az akciót, és a biztonsági szolgálatot megkérték, dobják ki a reptérről a férfit. A légitársaság a maszkviselési szabályok megsértése miatt egyetlen járatára sem engedte fel a férfit.

Újraértelmezte a maszkdivatot a fején tangát viselő férfi (Illusztráció) Forrás: AFP/Mladen Antonov

"Az utas egyértelműen megszegte a szövetségi maszkviselési kötelezettséget: nagyra értékeljük, hogy munkatársaink már a felszállás előtt, még a földön megoldották a problémát, ezzel elkerülték a súlyosabb fennakadásokat a levegőben" – idézi a Bors a légitársaság közleményét.

A férfi akciójáról videó is készült, amit ezen a linken keresztül tudtok megnézni.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.