Hatéves kislányt gázolt halálra egy férfi Hargita megyében

gázolás tragédia halálos baleset Hargita megye autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A súlyos baleset vasárnap délután történt a Hargita megyei Parajdhoz tartozó Felsőfalván. A hatéves kislány éppen átkelt az úttesten, amikor egy 45 éves férfi elgázolta.

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy 45 éves férfi elgázolt egy hatéves kislányt, aki éppen átkelt az úttesten. A férfi székelykereszttúri, és Parajd irányából Székelyudvarhely felé haladt, amikor elütötte a kislányt. A gyermek a helyszínen életét vesztette. Az autóvezetőt alkoholtesztnek vetették alá, az eredményt negatív volt.

A tájékoztatóból kiderül, hogy a tragédia után a kislány rokonsága nagy számban megjelent a baleset helyszínén, ahol támadóan léptek fel. Emiatt a rendőrség különleges bevetési egységének két csapatát is a helyszínre vezényelték, ahogy a környékbeil rendőrörsök munkatársait is - írja a Maszol.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával nyomozást indított.

gyász Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.