Megrázó videó: Mielőtt félholtra verte, szerelmet vallott barátja Orosz Bernadettnek

Orosz Bernadett videó támadás félholtra verte féltékenység félholt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes felvétel látott napvilágot Orosz Bernadett bántalmazásának ügyében. A nőt brutálisan összeverő férfi a tett előtt szerelmet vallott kedvesének.

Orosz Bernadettre 2019-ben támadt rá a barátja, és olyan brutálisan megverte, hogy arca felismerhetetlen volt a sérülésektől. A nő nemrég talált a telefonján egy videót, ami közvetlenül a bántalmazás előtt készült, és ami megrázó részleteket fed fel az esetről.

A bántalmazó ugyanis nem sokkal a támadás előtt szerelmet vallott Bernadettnek. Egy baráti társaságnak beszélt arról, hogy mennyire megváltozott és a nő oldalán szeretne új életet kezdeni. Bernadett nem tudta könnyek nélkül végignézni a felvételt és elcsukló hangon mondta, hogy szerinte ez bizonyítja, hogy a férfi szándékosan bántalmazta őt – mesélte a Tényekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.