Döbbenetes felvétel: űrlényt kapott le a vadkamera - Fotó

Forrás: YouTube -
űrlény UFO földönkívüli vadkamera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen számolnak be ufóészlelésről, de csak kevesen tudják fotókkal is alátámasztani a földönkívüli élményeiket. Egy amerikai vadász most sokkoló felvételt osztott meg az interneten.

Donald Bromley olyan helyen állította fel kameráját, ahol már többször is látni véltek idegen élőlényeket. A felvétel azonban őt is sokkolta, ugyanis nem gondolta volna, hogy valóban egy földönkívülit sikerül majd lencsevégre kapnia. A bizarr képen jól látszik egy áttesztő, emberformájú alak.

A vadász biztos benne, hogy nem ember van a képen Forrás: YouTube

A szürkés színű, hagymafejű, emberalkatú lény a mozgásával kapcsolta be a vadkamerát, ami azonnal készített is egy fotót. Bromley elsőre azt hitte, hogy egy ember sétált át a területen, de minél tovább nézte a képet, annál erősebb lett benne a gyanú, hogy földönkívülit lát maga előtt – írja a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.