"Többszörösen megalázott egy anyát" - újabb, sokkoló hírek érkeztek a fóti bunyós doktorról

Forrás: Shutterstock -
fóti bunyós doktor fóti ügyelet Dr. Novák Hunor fóti verekedés Fót izomdoktor Dr. Lestár Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentette az embereket, hogy egy házaspár rátámadt a fóti rendelő ügyeletes orvosára. A doktort azonban nem kellett félteni, megvédte magát, ám a vita hevében a férj koponyasérüléseket szenvedett. Azóta kiderült, nem ez volt az első balhés ügye a szakembernek.

Dr. Lestár Ferenc személye megosztja az orvostársadalmat. A napokban többen is felszólaltak ellene és mellette is. Egyik kollégája azt állítja, hogy az izomdoktor egyszer úgy nekitámadt, hogy székkel együtt a radiátornak lökte és a szerencsén múlt, hogy nem fojtotta meg. Egy másik doktor viszont kiemelte, hogy remek szakember és nem véletlenül választották meg egyszer az év orvosának.

Az interneten Mr. Szteroidként emlegetett orvosról most újabb, sokkoló hírek láttak napvilágot. Az ismert gyermekorvos, Dr. Novák Hunor egy anya történetét osztotta meg a közösségi médiában. A szülő még a bunyós eset előtt vette fel vele a kapcsolatot, és a segítségét kérte, mivel a fóti ügyeleten megalázta egy orvos.

A gyermeknek a vizsgálat óta rémálmai vannak (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

"A gyanú szerint igen szakszerűtlenül látta el a fóti ügyeleten egy férfi orvos a nő gyermekét, és óriási traumát okozott a gyermeknek, utána szegény bekakilt, rémálmai voltak."

"A szülő már akkor említette nekem: feljelentést fog ellene tenni a rendőrségen és az orvosi kamaránál is. Én néhány rövid tanáccsal, kezelési javaslattal láttam el online, majd egy másik orvos vizsgálta" – írta Facebook-bejegyzésében a gyermekorvos, aki az első megkereséskor még nem tudta, hogy Dr. Lestár Ferencről van szó. Novák csak a balhé kirobbanása után kapcsolta össze a két esetet.

Ismét felkereste az anyát, aki megerősítette, hogy az izomdoktorról van szó.

– utalt Novák Hunor arra, hogy Lestárt a felettese azzal védte meg, hogy ő még nem kapott semmilyen hivatalos panaszt kollégája viselkedése miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.