Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy két évnyi házasság után külön utakon folytatja a TV2 sztárpárja. Az egyszerű válásnak induló történet azonban nagyon gyorsan szövevényes botránnyá vált.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid kapcsolata egy harmadik fél miatt ért véget. A válás híre meglepően heves indulatokat váltott ki a kommentelőkből, az pedig csak olaj volt a tűzre, hogy Dávid állítólag több nővel is megcsalta feleségét. Gréta számolt be arról, hogy a hír után többen is megkeresték, hogy viszonyt folytattak a férjével.

Mérges vagyok és csalódott

"Nem szerettem volna a nagy nyilvánosság elé tárni a magánéletünk intim részleteit, úgy gondoltam, hogy ezt nekünk kell megoldanunk Grétával. Hittem benne, hogy két intelligens ember ezt meg tudja beszélni egymás között" – mesélte a Ripostnak Meggyes Dávid.

"Nem én vagyok a patás ördög"Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Én őszinte voltam, beleálltam a dologba, sok férfitársammal ellentétben nem szépítettem a helyzetet. Voltak a kapcsolatunkban boldog és persze nehéz időszakok is, de Grétát tisztelem annyira, hogy odaálltam elé és elmondtam neki, amikor ki akartam lépni ebből.

Dávid sajnálja a történteket, arra azonban nem szeretett volna reagálni, hogy mivé fajult az interneten ez a történet.

Nem én vagyok a patás ördög, méltatlan a párkapcsolatunkhoz ez az egész. Nem akartam és nem is akarok bántani senkit. Bízom benne, hogy a továbbiakban a nyilvánosság kizárásával meg tudjuk oldani a helyzetet. Mindkettőnk érdeke ezt kívánja.