Elszabadultak az indulatok Horváth Gréta és Meggyes Dávid szakításakor: "A milliós értéket is eléri a kár"

Forrás: Horváth Gréta/Instagram -
Horváth Gréta gyújtogatás ruha szakítás Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Gréta az elmúlt napokban sok megrázkódtatáson ment keresztül. Nem elég, hogy a férje elhagyta, az is kiderült, hogy sosem volt hűséges hozzá. 

Horváth Grétának sok mindennel kellett szembesülnie, miután férje, Meggyes Dávid kilépett a házasságukból. Kiderült, hogy Dávid soha nem volt hűséges hozzá, sok nő jelentkezett Grétánál, akikel "dolga volt" a férjének. A szakítás körülményeiről újabb és újabb dolgok derülnek ki, egy közeli ismerősük most arról beszélt a Borsnak, hogy Gréta tajtékzott, mikor Dávid eléállt, hogy elhagyja.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid Forrás: Horváth Gréta/Instagram

"Óriási balhé volt, elszabadultak az indulatok, Grétánál elpattant a húr, nem tudott uralkodni magát, és tényleg felgyújtott sok mindent. Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet... Egyébként a milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak" - mondta a lapnak az informátor.

Megdöbbentő fordulat! A Dancing with the Stars táncosnőjével jöhetett össze Meggyes Dávid: állítólag hónapok óta együtt vannak




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.