"Sohasem halványul az emléked" - így gyászolja özvegye a három éve elhunyt Andy Vajnát

Vajna Timi gyász Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmmogul, Andy Vajna három évvel ezelőtt hunyt el: az évforduló alkalmából özvegye, Vajna Tímea meglátogatta elhunyt férje Los Angeles-i sírhelyét. Instagram-oldalán így emlékezett rá vissza.

Hosszú betegség után, három évvel ezelőtt hetenöt évesen hunyt el a filmmogul, Andy Vajna. A filmproducer özvegyen maradt felesége, Vajna Tími az Instagram-oldalán emlékezett meg férjéről. A közzé tett videóból látható, hogy özvegye, akit azóta már újra eljegyeztek, kilátogatott Andy Vajna Los Angelesben lévő sírhelyéhez.

Timi gyertyát gyújtott és egy óriási csokor rózsával emlékezett meg volt férjéről.

"Sohasem halványul szívünkben emléked, sohasem szűnik meg lelkünk gyásza érted"– olvasható a videóban megjelenő utolsó képen.

"Pezsgőzhetsz" - Damu Roland halála után elszabadultak az indulatok Vajna Timi közösségi oldalánhttp://www.life.hu/eletmod/20211227-pezsgozhetsz-damu-roland-halala-utan-elszabadultak-az-indulatok-vajna-timi-kozossegi-oldalan.htmlAz egész országot megrázta Damu Roland halálhíre: a színész 47 évesen hunyt el. Vajna Tímea és a színész egykor egy párt alkottak, kapcsolatuk igen zűrös véget ért. Bár ez már a régmúlt, az emberek nem felejtenek: hihetetlen gyűlöletáradat zúdult az üzletasszonyra, akit sokan bűnbakként kezelnek. Életmód

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.