Borzalmas! Kádban fekve, túladagolva találtak rá a színészlegendára

Forrás: Facebook/A Most Wanted Man -
öngyilkos Philip Seymour Hoffmann színész öngyilkosság legenda túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Philip Seymour Hoffman, a színészlegenda nyolc évvel ezelőtt öngyilkos lett. Sikereire az egész világ emlékszik, ám ő mindig elégedetlen volt saját magával. 

A 46 éves, Oscar-díjas színész, Philip Seymour Hoffman drogtúladagolásban hunyt el 2014 február 2-án. A szervezetében kokaint, heroint, amfetamint és benzodiazepint mutattak ki, a holttestét pedig New York-i otthona fürdőkádjában találtak meg. Már fiatalkorában is függő volt, és hiába tűnt úgy, hogy sikerült leszámolnia függőségével, végül a saját démonjai győzték le.

Forrás: Facebook/A Most Wanted Man

Számos nagyhírű produkcióban szerepelt, mint az Éhezők viadala, a Mission Impossible 3. része vagy Az üldözött című filmben. Azonban ő mégis inkább elégedetlen volt a teljesítményével: képes volt depresszióba zuhanni, ha az alakítását nem találta tökéletesnek.

„Phil egy nem átlagos filmsztár volt egy olyan korban, ahol mindenki átlagos. Manapság mindenki mesésen jól néz ki és hasizmai vannak. És aztán itt volt Phil, felállt, és így szólt: hé, én is mondani akarok valamit. Lehet, hogy nem fog jólesni, és kellemetlen lesz, de attól még igaz. Ezért volt rá szükségünk ennyire" - emlékezett rá Ethan Hawke.

Meglepő szakértői vélemény Philip Seymour Hoffman halálárólhttp://www.life.hu/hirek/20140317-philip-seymour-hoffman-oscar-dijas-szinesz-februari-halalat-veletlen-kabitoszer-tuladagolas-okozta-a.htmlA hivatalos dokumentum szerint a színész februári halálát véletlen kábítószer-túladagolás okozta.HírekAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.