A hírtelevízió elnöke a pandémia alatt szűrte össze a levet alelnökével, most lemondott

pandémia CNN szerelem alelnök viszony elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azonnali hatállyal távozott szerdán a CNN amerikai hírtelevízió elnöke, miután kiderült, hogy viszonya van az egyik kolléganőjével.

A CNN elnöke, Jeff Zucker nem nevezte meg a szeretőjét; a portál kész tényként közli, hogy a vállalt alelnökéről és marketingigazgatójáról van szó. A kapcsolatot közleményében elismerő Allison Gollust egyelőre a CNN-nél marad -írja a csatorna honlapja.

Jeff Zucker a pandémia alatt szűrte össze a levet alelnökéve: most lemondott Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Mike Coppola

Az szerelmi kapcsolatba került tévések még 1998-ban kezdtek el együtt dolgozni, és a pandémia alatt alakult át a barátságuk szerelemmé. Mindketten évekkel ezelőtt elváltak. A viszonyuk egy belső vizsgálat során derült ki, és bár a férfi maradt volna még egy ideig, a cég tulajdonosai ezt nem támogatták.

Allison Gollust egyelőre a CNN-nél marad Forrás: cnn.com

Ez is érdekelhet: Teherbe esett az a tanárnő, aki egy diákjával folytatott viszonyt (18+)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.