Hatalmas bajban van Boris Becker: akár 7 évre is rács mögé kerülhet

Forrás: AFP
Forrás: AFP -
balhé csőd baj börtön Boris Becker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boris Becker élete legnagyobb meccsére készül a bíróságon. Úgy tűnik, hogy az 54 éves német teniszlegenda vesztesen zárhat egy elhúzódó, kínos ügyet, és akár 7 év börtön is várhat rá.

Minden idők legfiatalabb wimbledoni bajnokáról, Boris Beckerről korábban azért írtak az újságok, mert visszavonulása után számos sikertelen üzleti lépése volt. Sőt, az is esedékessé vált, hogy trófeáit kénytelen lesz árverésre bocsátani.

Boris Becker Forrás: AFP

A brit hatóságok állítása szerint Becker megpróbálta elhallgatni, hogy olyan számlái és vagyontárgyai vannak, amelyeket árverezésre lehetne bocsátani, ezzel megoldva a a hitelezői igényeit. Márciusban bíróság elé kell állnia, és akár hét év börtön is várhat az egykori teniszbajnokra.

- "Pozitív ember vagyok, hiszek a jóban és az angol joghatóságban" – mondta az ügy kapcsán egy német lapnak, majd folytatta: "Igen, feszült vagyok és ideges néha. De nem esem pánikba"-zárta a beszélgetést Becker.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.