Nincs élet a halál után - Kétségbeejtő tanulmányt írt egy fizikaprofesszor

Forrás: Shutterstock -
halál fizikaprofesszor élet a halál után mi történik velünk a halál után kétségbeejtő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakat foglalkoztat az a kérdés, hogy mi történik a halál után? Mi vár ránk a túlvilágon? Vajon a tudatunk azután is életben maradhat, hogy földi létezésünk véget ért? Egy fizikaprofesszor lesújtó hírt közölt a bizakodókkal.

Dr. Sean Caroll ugyanis kategorikusan kijelentette, hogy nincs élet a halál után. A szakember szerint fizikailag is képtelenség, hogy a tudatunk túlélje a testünket. Minden tudásunk, ismeretünk, az életünk során megszerzett megannyi információ az agyunkban van eltárolva. A halál után ezeket nem lehet kinyerni, továbbvinni.

A szakember szerint fizikai képtelenség a halál utáni élet Forrás: Shutterstock

Ha tisztán a fizika törvényei szerint vizsgáljuk az elmúlást, akkor Caroll szerint a léleknek nincs módja túlélni a halált. A test meghal, atomjaira bomlik, és minden, az agyunkban tárolt információ elvész. A tudós szerint ezt minden szakembernek el kellene fogadnia és ennek mentén kellene a továbbiakban vizsgálni az emberi elme és létezés kérdéseit – írja a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.