Hosszú ideje zaklatták már az osztálytársai azt a 15 éves fiút, aki nem bírta tovább elviselni a bántalmazást. Rettegett bemenni az iskolába, és ezért önkezével véget vetett az életének.

A szülei találták meg a fiút, aki állítólag felakasztotta magát. A szülők megpróbálták újraéleszteni a 15 éves Maxet, 10 percig küzdettek az életéért. A mentősök még kórházba tudták szállítani a tinédszert, de sajnos már nem tudták megmenteni.

Az angliai New Miltonban élő család képtelen feldolgozni a tragédiát, ugyanis hiába járt Max pszichológushoz, senki sem tudta megakadályozni a tragédiát. A szülők tudtak fiuk öngyilkos hajlamáról, ezért is kérték a szakember segítségét. Az anya meg van győződve arról, hogy az iskolai zaklatók miatt menekült Max a halálba.

Az iskolai zaklatás égető probléma (Illusztráció)Forrás: Shutterstock

Úgy bántak vele, mint egy szörnyeteggel. A zaklatás nem elég erős szó ahhoz, hogy leírja, hogyan érezte magát. Csak vissza akarta kapni az életét. Nem látták, milyen hatással voltak rá ezek a bántalmazó üzenetek. Remélhetőleg mindannyian elgondolkodnak szavaik erején. Fontos, hogy az emberek felismerjék a közösségi média káros hatását. Nem hiszem, hogy Max bármi rosszat tett volna, és a dolgok kicsúsztak a kezéből

– idézte az összetört anya szavait a Bors a DailyStar oldaláról.