Sokkoló! Saját koncertje után halt meg az énekes, édesanyja összeroppant a hír hallatán

halál gyászhír gyász koncert Jamal Edwards énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előző este még koncertet adott, másnap reggel viszont már holtan találtak rá a népszerű, fiatal énekesre, Jamal Edwardsra. A halálhírt a 31 éves sztár édesanyja közölte a sajtóval, a család pedig teljesen összetört a tragédia miatt.

Szombaton adta utolsó koncertjét Észak-Londonban a 31 éves brit énekes, Jamal Edwards. Nevét ugyan kevesen ismerhetik Magyarországon, Jamal mégis a brit zeneipar egyik meghatározó egyénisége volt. Nem csak énekesként, hanem producerként is sokat dolgozott, többek között Jessie J-vel és Ed Sheerannel is volt közös dala.

Zenei munkásságát II. Erzsébet királynő is elismerte, és a Brit Birodalom Rendjének tagjává választotta a 31 évesen, tragikusan fiatalon elhunyt rappert. Jamal halálát egy hirtelen jött betegség okozta, a család azonban nem közölt részleteket a tragédiáról. Edwards elvesztése megrázta a szigetországot.

– idézte a Bors Jamal Edwards családjának közleményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.