Elszabadult Rubint Réka farsangi bulija: "Nincs okom bocsánatot kérni!"

balhé Rubint Réka farsang elszabadult buli botrány alakreform
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszkirálynő már több mint száz alkalommal szervezte meg népszerű alakreform táborát. A rendezvényen a sporté a főszerep, de bőven van lehetősége pihenni is a résztvevőknek. Erre az egyik legjobb alkalom az esti buli, ami szinte elmaradhatatlan eleme ezeknek a táboroknak.

A legutóbbi összejövetel azonban nem aratott osztatlan sikert. Rubint Réka egy füredi luxushotelben tartotta meg farsangi alakreform táborát, amelyen a kétszáz résztvevő hajnalig bulizott. A fitneszkirálynő egymás után posztolta a képeket a jelmezes eseményről, amely a fotók tanúsága szerint remek hangulatban telhetett.

A szállóban azonban nem csak Réka meghívottjai, hanem más vendégek is tartózkodtak, akiket zavart a hajnalig tartó önfeledt szórakozás és emiatt nem tudtak pihenni. Ők pedig hangot is adtak az elégedetlenségüknek, és a kommentek elárasztották a füredi luxushotel közösségi oldalát. Rubint Réka azonban nem hagyta szó nélkül a támadásokat, sőt a hotelt hibáztatja a történtekért.

Nem érzi hibásnak magát Forrás: Rubint Réka/Instagram

– mondta Réka a Borsnak. A fitneszkirálynő emellett hozzátette, hogy nem érzi hibásnak magát, hiszen semmi olyasmit nem tett, amit korábban ne tett volna. Minden alakreform tábor bulival zárul, így ez most sem maradhatott el. Réka nem hagyta szó nélkül a kritikát megfogalmazó kommentelőket sem, és tőle kissé szokatlanul éles stílusban vissza is támadt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.