Kifogyott az üzemanyag az orosz tankból, megdöbbentő dolgot tett egy ukrán autós

Forrás: Sputnik via AFP/Konstantin Mihalchevskiy -
Oroszország Ukrajna Orosz-ukrán háború üzemanyag orosz ukrán háború tank orosz tank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta tart az orosz invázió Ukrajnában. Az Európában régóta nem látott méretű háborúban már több katona és civil is életét vesztette, köztük két magyar származású férfival. Az orosz-ukrán háborúból egymás után érkeznek a döbbenetes felvételek.

Ha szeretnél segíteni a háború elől menekülő embereken, ide kattintva megnézheted, mit tehetsz a menekültekért.

Az orosz csapatok nagyon hamar megközelítették Kijev városát, az ukránok azonban igyekeznek megnehezíteni a katonák dolgát. A harckocsikkal érkező alakulatok azonban néha nem várt akadályba ütköznek, és számukra ismeretlen helyeken kénytelenek megállni. Egy ukrán autós arra lett figyelmes, hogy az út szélén álló tank mellett tanácstalanul álldogálnak az orosz katonák.

Az orosz tankok múlt csütörtökön hatoltak be Ukrajnába Forrás: Sputnik via AFP/Konstantin Mihalchevskiy

A férfi megállt a harci jármű mellett és megkérdezte a hivatásosokat, hogy mi történt. A fegyveres férfiak közölték, hogy kifogyott az üzemanyag a tankból és várják az utánpótlást. Az ukrán sofőr ekkor megdöbbentő dolgot tett:

A bátor poénkodás jól sült el, ugyanis a katonák is nevettek a viccen – hallható a videóban. A felvételből az is kiderült, hogy az orosz katonák nem tudják, pontosan hol lehetnek, és a napi hírekről sincs sok információjuk – írja a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.