Örömhírt jelentett be az 53 éves világsztár: ismét babát vár 26 évvel fiatalabb barátnője

Anna Lundberg terhesség babát vár gólyahír Michael Sheen állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját közösségi oldalán jelentette be a hírt a népszerű színész.

Az 53 éves Michael Sheen a koronavírus-járvány kirobbanása előtt, három éve jött össze kolléganőjével, a 27 éves Anna Lundberggel. A walesi színésznek nem ez az első komoly kapcsolata, ugyanis korábban nyolc évig élt együtt Kate Beckinsale-lel, akitől egy lánya született. Lily Sheen most 23 éves, azaz nem sokkal fiatalabb, mint édesapja barátnője, aki most ismét várandós.

Anna Lundberg és Michael Sheen első közös gyermeke 2019-ben jött világra és a Lyra nevet kapta. A pár pedig most ismét babát vár, és az örömhírt egy megható fotóval hozták a rajongóik tudomására. A képen az látható, ahogy Michael, Lyra és Anna együtt fogják a hölgy már most gömbölyödő terhespocakját – írta meg a DailyMail.

Évekkel ezelőtt még arról cikkezett a sajtó, hogy visszavonul a színészettől Michael Sheen. A sztárt olyan sorozatokban és filmekben láthattuk mint a Véres gyémánt, az Éjfélkor Párizsban, valamint a Masters of Sex című sorozat. Sheen azonban nem hagyott fel a színészettel és a mai napig aktív.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.