Nincs bankszámlája, mégis milliókat keres a 12 éves kriptozseni

Forrás: Tom Maddick / SWNS/© Tom Maddick / SWNS/Tom Maddick / Swns -
kriptobányászat kriptopénz kriptozseni bankszámla NFT Benyamin Ahmed
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy év alatt hatalmas vagyonra tett szert egy fiatal fiú, aki már ötévesen megtanult programozni. Tavaly dobta piacra különleges kriptovalutáját, amelyre olyan nagy volt a kereslet, hogy percek alatt elfogyott.

Benyamin Ahmed tavaly dobta piacra saját NFT-sorozatát. A 2021-ben az év szavának választott rövidítés a nem helyettesíthető tokent jelöli, amely egy olyan digitális termék, amelyből valóban csak egy létezik a világon. Ebből a kriptovalutából készített saját változatot Benyamin, ráadásul mindegyik egy vicces formájú bálnát mintáz.

A digitális érméivel már ötmillió dollár értékben kereskedtek Forrás: Tom Maddick / SWNS/© Tom Maddick / SWNS/Tom Maddick / Swns

A kis számítógépes rajzokat pillanatok alatt megvették és a mindössze 12 éves Ahmed kriptoérméivel már 5 millió dollár értékben kereskedtek.

Az iskolás fiúnak nincs bankszámlája, és eddig egyetlen fontot sem vett ki a vagyonából, amelyet nem készpénzben, hanem az Ethereum nevű kriptovalutában tárol. Sokan szkeptikusak, ám Benyamin szerint ez a valuta jövője és egyszer majd sokat fog érni mindaz, amit most összegyűjt. Egyelőre nem a pénz, hanem a tanulás motiválja, azért írja a programokat, mert szórakoztatja – írja a Northfoto.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.