44 milliós színarany karórát villantott a magyar sztárfocista

karóra Rolex Szoboszlai Dominik színarany karóra sztárfocista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szoboszlai Dominik az egyik legígéretesebb hazai focista, akiért kapkodnak a külföldi csapatok. A sztárjátékos azonban nemcsak a tehetségével, hanem stílusával is képes felhívni magára a figyelmet.

A 21 éves magyar válogatott labdarúgó szülővárosának csapatában, Székesfehérváron kezdte a pályáját, ma pedig a német Bundesligában játszó RB Leipzig mezében lép a fűre. A többször is a legtehetségesebb focisták közé sorolt játékos nemrég különleges ékszert villantott, amely egy szakportál szerint annyit ér, mint egy lakás.

Szoboszlai Dominik karján egy színarany, zöld számlapos Rolex Daytona karóra látható, amelynek 44 millió forint a becsült értéke – írja a Blikk.

A Forbes magazin szerint Dominik volt tavaly a legértékesebb sportoló, holtversenyben az olimpiai bajnok Hosszú Katinkával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.