A szakértők elmondták, milyen sérülései voltak a meggyilkolt Lópici Gáspárnak

Forrás: YouTube -
gyilkosság sérülés Lópici Gáspár Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan ítélet születhet Szilágyi István meggyilkolásának ügyében. 

Szilágyi István fiának tárgyalása szerda reggel a szakértők meghallgatásával kezdődött. Felsorolták, hogy milyen sérüléseket szenvedett Szilágyi István. A színész arckoponyáján szilánkos törések voltak, kötőhártyája bevérzett, orrcsontja, bordája eltört. 15-20 ütés érhette.

Szilágyi István YouTube

A szakértők szerint a bordatörés keletkezhetett a halált megelőzően, vagy közvetlenül annak beállta után közvetlenül. A többi sérülés még a színész életében keletkezett - írja a Ripost. A bántalmazás időtartama lehetett több perc, de akár fél óra is. A színész testén több olyan sérülés is volt, amelyekből arra lehet következtetni, hogy védekezett a támadójával szemben.

Szilágyi Istvánt a vádhatóság szerint fia, Sz. Péter gyilkolta meg különös kegyetlenséggel még 2020 májusában. Amennyiben bűnösnek találják, akár életfogytig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.