Marics Peti nem hitt a szemének: valaki szexet ajánlott a fiatal énekesnek

szex Sztárban sztár szex ajánlat üzenet Marics Peti Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marics Petiért már korábban is rajongtak a fiatalok, azonban az országos ismertséget a jelenleg is futó énekes showműsor, a Sztárban Sztár hozta meg számára. Követőinek száma adásról adásra nő, és nem meglepő, hogy sorban kapja a furcsa üzeneteket.

Ilyen felajánlásra azonban talán ő maga sem számított. Marics Peti javában készül a Sztárban Sztár elődöntőjére, amelyben kétszer is színpadra kell állnia. Először Farruko, majd pedig a Limp Bizkit frontemberének bőrébe kell bújnia. Már csak öten vannak versenyben és a most vasárnapi show-ban óriási a tét, hiszen aki nyer, az bejut a döntőbe.

Érdekes üzenet fogadta reggel Marics Petit Forrás: Instagram/Marics Peti

Maricsot viszont lehet, hogy kizökkentette kissé az az üzenet, amely reggel fogadta őt az Instagram fiókján. Egy vadidegen lány rövid, ám annál tömörebb, lényegre törő üzenetet írt az énekesnek, amelyben arról érdeklődött, lenne-e kedve szexelni vele. A szokatlan felajánlást Peti kitette a csak korlátozott ideig látható storyjába, és egy rövid kommentet is fűzött mellé.

Marics Petivel nemrég interjút készített a Life.hu, amit ide kattintva tudtok elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.