Ördög Nóra lett a legjobb műsorvezető: hetedik alkalommal győzte le ellenfeleit

Exatlon Hungary TV2 díj nyertesek Ördög Nóra Televíziós Újságírók Díja RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén kilencedjére adták át a Televíziós Újságírók Díját. A magyar újságírók minden évben megszavazzák, melyek voltak a legjobb tévéműsorok, és kik voltak a legjobb képernyősök. 

A Televíziós Újságírók Díjának gálaestjét március 23-án tartották a Budapest Music Centerben, ahol jelen volt a magyar televíziózás krémje, legismertebb alakjai. A zsűri 13 kategóriában díjazta a 2021-ben képernyőre került tévéműsorokat, így kiderült, melyik lett a legjobb gasztroreality, showműsor, talkshow és megszavazták, kik a legjobb műsorvezetők, zsűritagok és színészek.

Az RTL Klub hat díjat, a TV2 öt elismerést zsebelt be. Utóbbi csatorna diadalmaskodott a legfontosabb kategóriában, a nagyszabású showműsorok között, ugyanis a zsűri szerint a Sztárban Sztár leszek! volt tavaly a legjobb produkció. Az Exatlon Hungary zsinórban harmadjára nyert a sportrealityk között, míg Ördög Nóra az eddigi kilenc alkalomból hetedjére lett a legjobb női műsorvezető.

Legjobb nagyszabású showműsor
Sztárban Sztár leszek!

Legjobb vetélkedő
A Géniusz

Legjobb reality
Cápák között

Legjobb gasztroreality
Séfek séfe

Legjobb sportreality
Exatlon Hungary

Legjobb talkshow
DTK: Elviszlek magammal

Legjobb zsűritag
Puskás Peti

Legjobb női műsorvezető
Ördög Nóra

Legjobb férfi műsorvezető
Till Attila

Legjobb heti sorozat
Apatigris

Legjobb napi sorozat
Keresztanyu

Legjobb színésznő
Molnár Piroska

Legjobb színész
Csuja Imre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.