Marics Peti vallomása: életében most először került ilyen helyzetbe

Forrás: TV2 -
kritika TV2 Valmar Sztárban sztár zsűri Marics Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most szombaton kiderül, hogy ki nyeri a nyolcadik Sztárban Sztár évadot. A szezon nagy esélyese Marics Peti, aki nemrég őszintén elmesélte: ez volt számára az első alkalom, hogy szembesült a kritikákkal.

A fiatal énekes már évek óta zenél barátjával, Valkusz Milánnal, és rengeteg koncertet adtak már zenekarukkal, a Varmarral. Marics Peti azonban a Sztárban Sztár színpadán szembesült először komoly szakmai kritikákkal. Ha elrontott valamit, vagy bakizott a szövegben, azt a zsűritagok kegyetlenül kipécézték és szóvá is tették, de persze nem fukarkodtak a dicsérő szavakkal sem.

Marics Peti a műsor nagy esélyese Forrás: TV2

Marics nemcsak a szakmai kritikának, hanem a megszerzett barátságoknak is örül, ugyanis több versenyzőtársával és stábtaggal is közeli viszonyba került – árulta el a Sztárban Sztár háttérműsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.