Így töltötte utolsó szabad óráit Curtis gyilkossággal vádolt bátyja

gyilkosság Curtis bátyja Széki Attila Katzenbach-gyilkosság Katzenbach Imre Curtis meggyilkolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába engedték szabadlábra többször, újra a rács mögé került a Katzenbach Imre meggyilkolásával vádolt Sz. Lajos. Úgy tudni, ebben a pár napban a férfi öccsével, Curtisszel és édesanyjával is találkozott.

Negyedszer is letartóztatták Curtis testvérét, Sz. Lajost, akit Katzenbach Imre megölésével gyanúsítanak. Legutóbb március közepén engedték ki, az ügyészség azonban nem értett egyet a bíróság döntésével, így néhány nap után újra a rácsok mögé került. Amíg kint volt, nyomkövetőt kellett viselnie, de lehetősége nyílt találkozni legközelebbi családtagjaival. A Bors úgy tudja, hogy ez idő alatt Curtisszel és édesanyjával is együtt töltött néhány órát.

"Ők látogatták meg Lajost. Mindketten biztosították róla, hogy a végsőkig kitartanak mellette, igaz, akkor még nem tudták, hogy nem sokkal később az ügyészség vádat is emel ellene, és életfogytiglani fegyház kiszabását kéri vele szemben. Ez azt jelenti, hogy a tárgyalásig szinte biztos, hogy nem engedik ki az előzetesből"

– mondta a lapnak a család egy közeli ismerőse.

Curtis gyilkossággal vádolt testvére életfogytiglant kaphat Forrás: TV2

A legjobban Curtis édesanyját viseli meg az, ami a fiával történik, ugyanis elképzelhetetlennek tartja, hogy Lajosnak köze van a gyilkossághoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.