Hat hétig tart majd Johnny Depp és Amber Heard millió dolláros rágalmazási pere: óriási a tét

válás rágalmazás Amber Heard tárgyalás Johnny Depp bíróság rágalmazási per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykoron úgy tűnt, Johnny Depp és Amber Heard lesz az új álompár, ám nagyon hamar kiderült, hogy kapcsolatuk viharos és botrányos, és végül válással végződött. A történet viszont nem zárult le ennyivel: a felek ugyanis évek óta pereskednek egymással.

A válásukat követően akkor csaptak igazán magasra az indulatok, amikor Heard egy újságcikkben burkoltan családon belüli erőszakkal vádolta egykori férjét, Johnny Deppet. A színész azonnal beperelte kedvesét, olyannyira felhúzta magát a vádakon. Bár az erről szóló cikk négy évvel ezelőtt jelent meg, a bírósági eljárásra mégis csak most kerül sor.

Ha Depp elveszíti a pert, lehet, hogy véget is ért a karrierje Forrás: Getty Images/Srdjan Stevanovic

A tárgyalás Virginia államban lesz és az előzetes információk szerint hat hétig tart majd. A Blikk szerint ott lesz a tanúk padján James Franco, Elon Musk és Paul Bettany is. Előbbi kettő ugyanis a pletykák szerint viszonyt folytatott Amber Hearddel mialatt a nő házas volt Depp-pel.

A pernek nagy a tétje, ugyanis a győztes 50 millióval lehet gazdagabb, nem beszélve arról, hogy amelyik félnek sikerül kiharcolnia az igazát, annak a renoméja is erősödhet.

Erre elsősorban a feleségverőnek nevezett Depp-nek van szüksége, ugyanis A Karib-tenger kalózai című filmsorozat sztárja a botrány óta alig kap munkát Hollywoodban, miközben exfeleségét rendszeresen foglalkoztatják.

A Depp kontra Heard ügy tárgyalása április 11-én vette kezdetét: a bíróságra érkezett sztárpárról készült lesifotókat ide kattintva ti is megnézhetitek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.