Amber Heard Johnny Depp bántalmazás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp nővére, Christi Dembrowski tegnap tanúskodott bátyja védelmében. Elmondta, hogyan bántalmazta őket édesanyjuk gyerekkorukban. Állítása szerint ugyanúgy, ahogy Amber Heard bántotta a színészt.

Tegnap kezdődött Johnny Depp és Amber Heard 50 millió dolláros rágalmazási pere. A botrány még akkor kezdődött, amikor a sztárpár válása után Heard arról számolt be, hogy volt férje bántalmazta őt házasságuk alatt. Depp ezt követően indított pert exneje ellen.

Forrás: Getty Images/2016 Anadolu Agency/Anadolu Agency

A tárgyalás első napján Christi Dembowski, Depp nővére tanúskodott: "Apa kedves, türelmes, szelíd ember volt, anyukánk azonban a teljes ellentéte, ideges szorongó és állandóan dühös" – mondta Christine. Hozzátette, édesanyjuk miatt zaklatott gyermekkoruk volt, hiszen a nő sokat bántalmazta őket - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Frazer Harrison

Dembrowski emellett arról is beszélt, hogy ő mit tudott Depp és Heard kapcsolatáról. Elmondta, történt egy eset, amit soha nem fog elfelejteni:

Épp Depp irodájában voltak, amikor Christian Dior felhívta, hogy szeretne vele dolgozni. Johnny el is mondta Ambernek, hogy maga Christian Dior érdeklődik után, mire Heard hitetlenkedve, undorral a hangjában válaszolt:

"Dior? Miért akarna Dior üzletelni veled? Ezek a ruhák a stílusról szólnak, neked pedig nincs stílusod" - idézte Ambert Depp nővére. "Nagyon sértő volt az egész, azóta sem tudtam elfelejteni" – mondta Depp nővére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.