Megmutatta egyéves kisfiát a zaklatással vádolt András herceg lánya, Eugénia hercegnő

August Brooksbank kisfiú Eugénia hercegnő Jack Brooksbank húsvéti fotó András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit királyi család élete sosem volt mentes a botrányoktól, az elmúlt hónapokban azonban minden korábbinál nehezebb időket kellett megélnie a brit uralkodónak és szeretteinek. II. Erzsébet fiát, András herceget ugyanis szexuális zaklatással vádolták.

A hercegnek bíróság előtt kellett volna felelnie a tettéért, ám végül sikerült peren kívül megegyeznie a vádlójával. A királynő végül a napokban rehabilitálta Andrást, ugyanis a herceg oldalán jelent meg a tavaly elhunyt férje, Fülöp tiszteletére szervezett szentmisén. Az uralkodónak ezzel némiképp sikerült elvennie a botrány élét, ám a kedélyek továbbra sem csillapodtak le teljesen.

Eugénia brit királyi hercegnő és kisfia, August Forrás: Instagram/Princess Eugenie

András botránya még mindig beárnyékolja a királyi családot és a szép, meghitt pillanatokat is. Egyikről sem lehet ugyanis beszélni anélkül, hogy említést ne kapna a szexuális zaklatás vádja. Gyanítható, hogy nem ilyen első születésnapi ünnepséget képzelt el András legfiatalabb lánya, Eugénia sem. A brit királyi hercegnő a napokban ünnepelte, hogy kisfia, August egyéves lett.

Eugénia eddig még sosem mutatta meg kisfia arcát, de az Instagram oldalára feltöltött storyban a követői megláthatták a kis August profilját – szúrta ki a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.