Ismét lecsukták a Harry Potter sztárját: ezúttal egy székkel esett neki egy nőnek

Forrás: AFP -
verekedés rendőrség Legendás állatok és megfigyelésük Ezra Miller erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész egy lakógyűlésen támadt rá 26 éves áldozatára egy székkel. 

Egy hónapja sincs, hogy megírtuk: Ezra Miller összeverekedett egy nővel, majd egy férfival is egy hawaii-i kocsmában. A színészt akkor azonnal lekapcsolták a rendőrök. Korábban pedig videó készült arról, ahogy Ezra Miller fojtogatja egy rajongóját.

Forrás: AFP

A még mindig Hawaii-on tartózkodó színészt nem érinthette meg különösebben az incidens, ugyanis a helyi rendőrkapitányság jelentése szerint ismét letartóztatták, miután egy lakógyűlésen székkel esett neki egy 26 éves nőnek. A nőnek egy 1,5 centiméteres seb keletkezett a homlokán az ütéstől, és bár nem kért ellátást, a sztárt így is feljelentették.

Miller az esetet követően elmenekült a helyszínről, de másnap hajnali fél kettő körül beazonosították az autóját, és ismételten lekapcsolták. Ugyan néhány órával később elengedték, de mégis kérdéses, hogy kaphat-e újra szerepet a Warner Bros.-nál - írja a Variety.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.