Mike Tyson brutálisan összeverte utastársát a repülőn - Videó

Forrás: Getty Images/2019 John Lamparski/John Lamparski -
repülő utastárs verekedés videó Mike Tyson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy San Franciscoból Floridába indulni készülő repülőgépen durrant el Mike Tyson agya, amikor a közvetlenül mögötte ülő férfi megállás nélkül magyarázott neki. A világhírű bokszoló egy idő után megelégelte felállt és többször arcon ütötte a férfit. 

Mike Tyson szerda éjjel szállt fel egy San Franciscoból Floridába indulni készülő járatra. Szemtanúk szerint nagyon nyugodt volt, felszállást követően szelfizett is az egyik rajongóval.

Ám a közvetlenül mögötte ülő férfi annyira lelkes volt, hogy az 55 éves legendával utazhat együtt, hogy megállás nélkül magyarázott neki. A meglehetően ittas férfit többször megkérte Tyson, hogy hagyja békén, de ennek ellenére sem fejezte be. Ekkor a bokszoló felállt és többször arcon ütötte a férfit, akinek a brutális ütésektől véres is lett a feje.

Mike Tyson Forrás: Getty Images/2019 John Lamparski/John Lamparski

Egy utas elmondása szerint az eset után nem sokkal Tyson le is szállt a repülőről.

A TMZ szerint a sértett orvosi ellátásban részesült, és állítólag a rendőrségen is jelentette az esetet. Ők egyelőre hivatalosan nem erősítették meg, hogy bejelentést kaptak volna Tyson ellen.

A nem mindennapi esetről készült felvétel IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.