Amber Heard már régen is erőszakos volt, korábbi párját is megverte - állítja Johnny Depp ügyvédje

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
erőszak Amber Heard ügyvéd Johnny Depp bíróság per Amber Heard kontra Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta az Amber Heard kontra Johnny Depp-ügy tartja lázban a világot. A sztárpár pereskedésének nagy a tétje, ugyanis nemcsak súlyos dollármilliókról születik ítélet, hanem most dől el az is, melyikük térhet vissza Hollywoodba.

A tárgyalás során egymás után látnak napvilágot a szaftos és megbotránkoztató részletek, és míg korábban mindenki a feleségverőnek nevezett Depp ellen volt, az elmúlt napokban nagyot fordult a széljárás. Az internetezők és a véleményformálók is átálltak A Karib-tenger kalózai-filmekből ismert színész oldalára, ugyanis több jel is arra utalhat, hogy ő lehet az igazi áldozat.

2016-ban még egy párt alkottak Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Johnny Depp ügyvédje a tárgyalás legutóbbi napján elég súlyos vádakat fogalmazott meg a filmsztár exével kapcsolatban. Camille Vasquez a keresztkérdések során hivatkozott azokat az állításokra, melyek szerint Amber Heard évekkel ezelőtt megütötte volt barátnőjét, Tasya van Ree-t. Az esetnek állítólag két rendőr volt a szemtanúja, akik le is tartóztatták a színésznőt, a vádat azonban gyorsan ejtették ellene – eleveníti fel az esetet a Blikk.

– reagált a vádakra Heard.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.