Kiderült, miért utálják a légikísérők azt, aki diétás kólát rendel a gépen

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Siraphol -
légiutas-kísérő kóla repülőgép légikísérő diétás kóla hab személyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A neten írt arról az egyik légiutas-kísérő, hogy miért rezzennek össze, ha azt hallják, hogy az utas diétás kólát rendel. Nem is gondolnánk, mennyi macerával jár az üdítő felszolgálása.

A repülőkőn számtalan italt és ételt rendelhetünk, manapság pedig egyre népszerűbbek a cukormentes, a light és a diétás üdítők. Szinte mindegyik ismert márkából létezik már mentes verzió, amelyet nemcsak a cukorbetegek, hanem az étrendjükre kiemelt figyelmet fordító utasok is előszeretettel fogyasztanak. A légikísérők legnagyobb bánatára.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Siraphol

Köztudott, hogy a szénsavas üdítők a pohárba töltés során felhabzanak, és nem lehet őket egy mozdulattal kiönteni. Meg kell várni, amíg a hab kissé leülepszik, különben kifutna az ital. A diétás üdítők, köztük a kóla azonban igazán sok problémát okoz a légiutas-kísérő személyzetnek. A diétás kóla extrém módon habzik és sokkal többet kell várni a hab leülepedésére, mint más italok esetében.

– idézte a 24.hu a Manchester Evening News cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.