Halottlátóhoz fordult Berki Mazsi: a túlvilágról üzenhetett neki Krisztián

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Halottlátók Berki Mazsi Berki Krisztián halála Kiss Kató Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt pénteken veszítette életét Berki Krisztián. A médiasztárt saját otthonában, az erkélyen érte a halál, ám még mindig nem tudni, mi vezethetett a tragédiához.

Az egykori sportoló és sztár holttestét saját kislánya, Nati találta meg. A gyermek először azt hitte, hogy édesapja csak alszik, ezért betekargatta, ám amikor Krisztián percekkel később sem mozdult, a kislány segítségért telefonált. Mivel mostohaanyja, Mazsi nem reagált a hívásra, Nati a telefonban szereplő legutolsó számot, apja pszichológusát tárcsázta. A szakember riasztotta a mentőket.

Forrás: Dreamstime

A kiérkező orvosok azonban már nem tudták megmenteni Berki Krisztián életét, aki 41 éves korában múlt pénteken örökre lehunyt a szemét. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz a médiasztár halálának ügyében, ugyanis a helyszínen kábítószergyanús anyagokat is találtak. A sztár családja összetört, és egyelőre nem tudták felfogni, hogy Krisztián nincs többé.

Mazsi a bántában egy halottlátóhoz fordult segítségért. Nemrég felkereste az ismert szakembert, Kiss Katót, akit sikerült elérnie a Blikknek.

– mesélte Kató, aki azonban többet nem szeretett volna elárulni a Krisztiánnal kapcsolatos látomásairól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.