Közleményt adott ki a zenekar: rehabra vonul az Aerosmith énekese, Steven Tyler

Forrás: 2016 Getty Images/Theo Wargo -
Aerosmith drog drogfüggés Steven Tyler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közleményt adott ki kedden este az Aerosmith a hivatalos Instagram oldalán. Arról írnak, hogy Steven Tyler rehabra vonul, így legközelebb szeptemberben lépnek fel. 

"Steven évek óta dolgozik a józansága megőrzéséért. Nemrég megműtötték a lábát, hogy visszatérhessen a színpadra, ám a fájdalomcsillapítók szedése következtében visszaesett a függőségben. Most önként jelentkezett egy kezelési programba, hogy meggyógyuljon" - írták többek között.

Az énekes nem először megy elvonóra, 2011-ben is megjárta a rehabot. Akkor így nyilatkozott: "Igen, a hetvenes évek óta drogos vagyok és alkoholista".

Később, 2017-ben "titokzatos betegsége" miatt mondta le a zenekar a turnéját. "Nem kell aggódni, nem vagyok életveszélyben, de muszáj volt azonnal megkezdeni a kezelésemet" - mondta akkor Tyler.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.