Azonosíthatatlan lény kóborolt az állatkert körül: kamera rögzítette az árnyalakot

Forrás: amarillo.gov -
ember állat azonosíthatatlan Texas rejtély lény szörny állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az állatkert biztonsági kamerái rögzítették a magas alakot, azonban a dolgozók sem tudtak rájönni arra, ember, állat vagy miféle szerzet mászkálhatott a kerítés körül. Most azért hozták nyilvánosságra a felvételt, hátha valaki felismeri a lényt.

Az eset májusban történt a Texasban található Amarillo Zoo-ban. A rejtélyes lény éjjel fél kettőkor ólálkodott az állatkert kerítésének közelében, azonban még a szakemberek sem tudták megállapítani a kilétét. A mozgása alapján emberre emlékeztet, ám a fején hatalmas, sörényszerű szőrt sejtet a homályos fotó.

Az állatkerti rém Forrás: amarillo.gov

A kép felkerült Amarillo város hivatalos weboldalára és a tévében is foglalkoztak a rejtélyes esettel. A magas lény beindította az emberek fantáziáját. Egyesek szerint a régóta eltűnt Chupacabrát sikerült lencsevégre kapni, míg a tévések úgy vélték, hogy egy farkasember ólálkodik a helyi állatkert környékén – számolt be a hírről az Index.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.