Most érkezett a hír: balesetet szenvedett Harry herceg

Forrás: AFP/Ben Stansall -
királyi család Meghan Markle baleset lovaspóló Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család tagjai nem utazhatnak egy repülővel, nehogy egy véletlen balesetben a korona mindegyik tagja életét veszítse, de nem csak útközben kerülhetnek veszélybe a trónörökösök. Harry herceg sportolás közben szenvedett balesetet.

Harry herceg rajong a lovaspólóért. A sportág iránti szeretetét édesapjától örökölte, aki évtizedeken át aktívan lovaspólózott. A családból talán egyedüliként már csak Harry játszik, ugyanis bátyja, Vilmos is felhagyott ezzel a veszélyes sporttal. A lovaspóló nemcsak a játékosokat, hanem a lovakat is rendkívüli módon megterheli, ezért előfordul, hogy egy meccs során többször is lovat cserélnek a sportolók.

Az egyik paripa vélhetően hamarabb elfáradhatott, ugyanis levetette magáról Harry herceget, aki a mérkőzés egy váratlan pillanatában lebukfencezett az állatról. A 37 éves, kétgyermekes királyi ifjúnak szerencsére semmi baja nem történt, de láthatóan nagyon megrázta az esés. Hosszú perceken át térdelt a fűben, mire a saját lábára tudott volna állni – írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.