"Ő egy szerethető karakter" - Amber Heard megszólalt Johnny Deppről az ítélet után

Forrás: AFP/Steve Helber -
Amber Heard Johnny Depp ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Heard először szólalt meg azután, hogy elvesztette a pert Johnny Depp-pel szemben.

Johnny Depp megnyerte a becsületsértési pert, melyet volt felesége, Amber Heard ellen indított. A tárgyalássorozat heteken át tartott, ennek során bepillantást nyerhettünk az egykori házaspár életébe, de Johnny Depp a fájdalmas gyerekkoráról és elvonókúrájáról is vallott.

Amber Heard megérti a bíróság döntését Forrás: AFP/Steve Helber

Az esküdtek egyhangúlag a színész mellett tették le a voksukat, ezzel együtt több mint 10 millió dollárt ítéltek meg neki, amit Amber Heard nem tud kifizetni, de fellebbezni is fog az ítélet ellen. A színész az ítélethirdetés után a közösségi oldalon köszönte meg rajongóinak a támogatást, Amber Heard pedig most szólalt meg egy műsorban az eredményről. Elmondta, hogy nem hibáztatja az esküdteket. "Tulajdonképpen értem" - mondta. "Ő egy szerethető karakter, az emberek úgy érzik, ismerik. Egy fantasztikus színész" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.