Miközben a rapper új szerelmének, Kulcsár Edinának sikerült hamar és látszólag békésen lezárnia a Csutival közös életét, és a válással kapcsolatos ügyeket a nyilvánosságtól távol intézték, addig a zenésznek ez nem megy olyan zökkenőmentesen.

Olyannyira elmérgesedett a viszony Varga Márk és volt felesége, Nagy Melanie között, hogy nem sikerült négyszemközt, békés úton rendezni a gyerektartás kérdését. A felek most a bíróság előtt igyekeznek pontot tenni az ügy végére, ám ahogy azt az utóbbi hónapok csatározásai alapján sejteni lehetett, ez nem lesz fáklyásmenet.

Felajánlottam neki, hogy próbáljunk meg privátban megegyezni, mindenfajta hivatalos papír és végzés nélkül. Erre konrétan az volt a válasz, hogy majd az ügyvédek. Majd az ügyvéd, az ügyvéd... Aztán az ügyvéd olyan levelet írt az én ügyvédemnek, hogy két vezérigazgató nem keres annyit szerintem... Szóval azzal nem tudtam azonosulni és egyetérteni sem

– ezt nyilatkozta még márciusban G.w.M, aki szerint exe csillagászati gyerektartási összeget követel tőle. Az akkor beígért bírósági tárgyalásra pedig most, a napokban került sor, ám a Blikk információi szerint egy alkalom nem volt elég ahhoz, hogy a felek rendezzék az ügyet.

Nagy MelanieForrás: RTL Klub

A rádiós műsorvezetőként dolgozó kétgyermekes anyuka egykor hatalmas karrierlehetőséget dobott el magától, ugyanis a nemzetközi kapcsolatok és a nukleáris fegyverkezés szakértőjeként dolgozhatott volna az amerikai elnök mellett a Fehér Házban. Állítása szerint Márk azonban nemcsak ettől, hanem énekesnői karrierjétől is megfosztotta, most pedig kénytelen egyedül, egy fizetésből nevelni a közös gyerekeket.

A gyerektartás összegét a bíróság állapítja majd meg, és ehhez figyelembe veszik mindkét fél anyagi helyzetét, valamint a gyerekek igényeit, szükségleteit is.