Furcsa testi trükkök: csak az emberek pár százaléka képes ezekre a mutatványokra

érdekesség egészség furcsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyot ment a napokban a BrightSide Youtube-csatornájának egyik videója, melyből bárki megtudhatja, beletartozik-e abba a csoportba, mely az emberiség nagy részével ellentétben képes a testével mókás és különleges dolgokat művelni.

A videó szerkesztői előrebocsátották, hogy itt nem olyan feladatokról van szó, melyeket gyakorlással el lehet sajátítani: vagy mennek valakinek, vagy nem. 18 féle trükköt gyűjtöttek össze, melyek sikeres kivitelezése szinte kizárólag fizikai adottság kérdése.

A listán szerepelt a fülek mozgatása, a gyűrűsujj elkülönítése a többitől, a hüvelykujj derékszögű meghajlítása, illetve az orron át történő belégzés beszéd közben, melyre nagyon kevesen képesek, és akinek sikerül, az általában zenész.

A kommentelők szinte extázisba estek a különös felhívástól: rengetegen osztották meg saját anekdotáikat a felvétel alatt, melyet eddig majdnem 400 ezren tekintettek meg és négyezren kedveltek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.